Genootschap Oud Noordwijk

Bibliotheek

De bibliotheek

In Museum Noordwijk is de kleine bibliotheek met ca. 200 boeken CD’s en Dvd’s over Noordwijk en haar geschiedenis ondergebracht. De boeken worden alleen aan de verenigingsleden van Genootschap Oud Noordwijk uitgeleend. In het museum is de PC waar ook het Foto-zoekprogramma op staat uitgebreid met het Boeken en CD zoekprogramma.

Om een keuze te maken uit de boeken, CD’s of Dvd’s start u het zoekprogramma en kiest u voor één van de volgende mogelijkheden:

  1. Zoek op Auteur
  2. Zoek op Boek/DVD titel
  3. Zoek op Trefwoord
  4. Zoek op SISO code

Na een keuze op één van deze vier rubrieken wordt een invul-veld getoond waarin in u de schrijver, de boek/cd/dvd titel, trefwoord of Siso code kunt in geven. Het is mogelijk om slechts een deel van de naam, titel, etc. in te vullen om daarna de lijst te zien van de boeken die aan uw zoekopdracht voldoen. Op deze wijze kunt u verder zoeken naar het door u gewenste boek.

Leden van Genootschap Oud Noordwijk kunnen voor 3 weken een boek lenen. Registratie vindt plaats op een Bibliotheekformulier met vermelding van uw naam, lidmaatschapsnummer en de datum van uitlening.

De berichtjes met onze nieuwste (boek)aanwinsten worden steeds bij het “Laatste Nieuws” geplaatst in de categorie ‘Bibliotheek’.

Gerard Schelvis

Bibliothecaris Genootschap Oud-Noordwijk

 Mocht u vragen hebben over specifieke boeken, CD’s of Dvd’s bij ons in de bibliotheek, dan kun u altijd contact opnemen.

E-mail: algemeen@g-o-n.nl