Prijsvraag Museum Noordwijk

prijsvraag

Ontdek zelf de vele kanten van de houtsneden en het vakmanschap van Oswald Wenckebach

Oswald Wenckebach is met name bekend om zijn beeldhouwwerk. Iedereen kent wel de ‘Monsieur Jacques’ die bij de ingang van het Kröller-Müller Museum en op het Coolsingel in Rotterdam staat. Wat veel mensen niet weten is dat Oswald Wenckebach eigenlijk is opgeleid als schilder, tekenaar en graficus.
De tentoonstelling ‘Grafiek van een beeldhouwer, de houtsneden van Oswald Wenckebach’ die tot 14 september in Museum Noordwijk te zien is, is aanleiding geworden voor een prijsvraag voor jong en oud. Doe mee, ontdek zelf de vele kanten van de houtsneden en het vakmanschap van Oswald Wenckebach en win uiteindelijk een door Oswald Wenkebach zelf gedrukte houtsnede.

Prijsvraag Museum Noordwijk
Bij de receptie van Museum Noordwijk kunt u het prijsvraagformulier ophalen. Bekijk de tentoonstelling en volg de zoektocht langs de meer dan 90 houtsneden. Ontdek in de prenten alle kleine en grotere details en probeer zo een antwoord te vinden op de beeldvragen op uw prijsvraagformulier. De te winnen prijs is een originele door Oswald Wenckebach zelf gedrukte houtsnede van de ‘Berkenzwam’.

Tip: bent u nog niet zeker van uw juiste antwoorden? Koop dan de catalogus die bij de tentoonstelling is verschenen. U kunt dan thuis uw antwoorden controleren aan de hand van de afbeeldingen in het boekwerk. Tevens heeft u dan een mooie herinnering aan deze unieke tentoonstelling ‘Grafiek van een beeldhouwer, de houtsneden van Oswald Wenckebach’. Tot 17 september in Museum Noordwijk te zien.

Uw prijsvraagformulier kunt u inleveren bij de receptie of opsturen naar:
Museum Noordwijk
t.a.v. Wenckebach Prijsvraag
Jan Kroonsplein 4
2202 JC Noordwijk

Uitslag
De prijsvraag loopt tot het einde van de tentoonstelling. De prijs wordt uitgereikt op de sluitingsavond van de tentoonstelling op 14 september 2014 om 19:00 uur in Museum Noordwijk.
Bij meerdere juiste inzendingen wordt de winnaar geloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The post Prijsvraag Museum Noordwijk appeared first on Museum Noordwijk.

Om het oorspronkelijke bericht te lezen klikt u hier: Prijsvraag Museum Noordwijk

Contactgegevens

Adres:
Jan Kroonsplein 4
2202 JC Noordwijk
tel: +31-(0)71 – 36 178 84
info@g-o-n.nl
algemeen@g-o-n.nl

RSIN nr: 803755363
Fiscaal nr: NL0006154550

BTWnr: NL8037.55.363.B01
KvK nr: 40446090
IBAN: NL34 Rabo 0101 3515 42

Wie is online

4 bezoekers online
0 gasten, 4 bots, 0 leden

Abonneren op nieuws

Loading