Genootschap Oud Noordwijk

Lid worden

7Informatie

De vereniging Genootschap Oud Noordwijk wordt gevormd door haar leden. Op 1 januari 2014 waren dat er ongeveer 1850. Het lidmaatschap geldt per kalender jaar; ieder lid heeft gratis toegang tot de beide musea en krijgt de Blauwdotter thuis bezorgd. Aan het begin van het jaar krijgt ieder lid een factuur thuis gestuurd met het verzoek het lidmaatschap te betalen. Iedere manier van betaling is welkom, cash bij de receptie van het Museum Noordwijk, via een bankoverschrijving of m.b.v. internetbankieren. Vermelding van het betalingskenmerk dat in de factuur wordt genoemd is noodzakelijk. Tussentijdse restitutie is niet mogelijk. De contributie bedraagt:

  • De contributie voor leden binnen het bezorgingsgebied (postcode 2201, 2202, 2203) bedraagt € 20,00
  • Voor de overige leden binnen Nederland € 22,50
  • Woont u buiten Nederland € 27,50

Grote en kleine donaties zijn altijd welkom. U kunt ook via de webshop doneren.

Lid worden
Iedereen kan lid worden; een telefoontje, een opgave bij de receptie, een briefje naar het Jan Kroonsplein 4 of nog beter vult U onderstaand formulier even in dan wordt uw aanmelding direct naar ons gemaild. Alle velden met een * zijn verplicht.
U krijgt altijd een bevestiging, doorgaans binnen enkele dagen, maar in de vakantie periode kan het wat uitlopen.

Cadeau lidmaatschap abonnementen
Als u aan het zoeken bent naar een cadeautje voor familie of vrienden denk dan eens aan een cadeau lidmaatschap. U betaalt een bedrag overeenkomstig het normale lidmaatschap € 20,00; € 22,50 of € 27,50. Het cadeautje komt overeen met het verenigingslidmaatschap gedurende één jaar en omvat de toezending van 4 Blauwdotters en vrije toegang tot de beide musea.
Geeft de naam en adres op van de begunstigde en uw eigen naam en adres als schenker. De begunstigde ontvangt dan een brief waarin zij/hij op de hoogte wordt gebracht van het cadeau, van wie het komt en wat het cadeau inhoudt. Zie ook de webwinkel.

Lid worden

Aanhef*
Naam*
Adres*
Contributie*