Genootschap Oud Noordwijk

Werkgroep ICT

Automatisering

De werkgroep ICT beheert de computersystemen ten behoeve van Genootschap Oud Noordwijk, Museum Noordwijk en Streekmuseum Veldzicht. Tevens worden vrijwilligers en andere werkgroepen ondersteund met documentatie, programmatuur en uiteraard de noodzakelijk uitleg om zo bijvoorbeeld beeldmateriaal te kunnen digitaliseren en te bewaren voor ons nageslacht. De ICT wereld innoveert snel en dat is ook binnen Genootschap Oud Noordwijk te merken.

Om museum bezoekers die onze musea in Noordwijk bezoeken of via internet, maar ook om de eigen mensen te voorzien van gangbare technieken, worden regelmatig nieuwe projecten gestart. Het is vaak een uitdaging om dergelijke – soms beslist innovatieve – projecten met klein budget te voltooien.

Ben Matser

Gebruikers begeleider

Als automatiseerder van het eerste uur binnen Genootdschap Oud Noordwijk is Ben bekend met vrijwel alle vrijwilligers en de door hun gebruikte systemen. Veel van de beschikbare registratie programmatuur komt van zijn hand. Daarnaast houdt Ben zich bezig met de webwinkel, websites en het alarmeringssysteem.

E-mail: algemeen@g-o-n.nl

Frans Umans

ICT medewerker

Frans assisteert ons bij de automatiseringsprojecten en is een goede sparring partner wanneer een oplossing voor een specifiek probleem gevonden moet worden.

E-mail: algemeen@g-o-n.nl